Social media

Wilt u de partykoning van de stad bereiken of bijvoorbeeld zzpers die bij u materiaal kunnen huren in uw omgeving bereiken? Sociale media is dé manier om dit doen.
Goed gebruik van sociale media zorgt voor een grotere naamsbekendheid, trekt klanten aan, maar kan ook informerend en verbindend werken. En wat is er mooier dan dat één uitvoerende partij alles voor u regelt. Wij kunnen deze uitvoerende partij zijn!

Hoe werkt het?

Samen met u maken we een planning met onderwerpen die bij uw organisatie passen. Hierin houden we rekening met specifieke boodschappen die u over wilt brengen, maar ook met feestdagen en acties. Aan de hand van de planning creëren wij twee keer per week professionele content voor uw Instagram en Facebook. De kunnen bijvoorbeeld video’s, foto’s, blogs, en weetjes en animaties zijn.

• Na uw goedkeuring worden de berichten door ons geplaatst. Heeft u zelf een leuk idee voor een bericht? Dan kunt u een appje sturen en naar uw social media manager en wij maken er professionele content van
• Elke maand ontvangt u van ons een overzicht van de resultaten. Hier kunt u inzien wat het bereik is van de posts, hoeveel interactie er is en waar de belangstellenden vandaan komen
• Voor deze social media betaald u een vast bedrag en het is maandelijks opzegbaar.